Ventilky logo

ventilky banner1
Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)


Letos sfoukneme patnáctku, tak hurá do dalšího školního roku

ventilky 2002A je to tu! Prázdniny se pomalu ale jistě chýlí ke konci, začíná nový školní rok a tím i další sborová sezóna pro nás. Letošní rok bude přeci jen o trošku výjimečnější než ty předchozí. První zkoušku máme již tento čtvrtek. Důvod je zcela prostý – budeme pilně nacvičovat na cestu do Itálie, kam jsme byli pozváni jako host festivalu evropských sborů Internazionale Cori d'Europa. Již ve středu 11. září nás čeká cesta směr město Ruda v provincii Udine. No co Vám budeme vykládat, umíte si představit lepší nastartování sezóny?

Tento rok nám ovšem přináší ještě jednu významnost. Letos nám totiž bude krásných patnáct let! A jak jistě dobře víte, na jaře jsme v ústeckém Českém rozhlase natáčeli nové CD, které si nadělíme právě k onomu patnáctému výročí. Křest, na který se můžete společně s námi těšit, proběhne v rámci výročního koncertu. Ten se bude konat (výjimečně) v neděli 10. listopadu 2013 v koncertním sále ZUŠ Jirkov.

Stalo se toho s námi mnoho, za těch patnáct let, a jedna z mnohaletých členek sboru o tom napsala pár krásných pravdivých slov k zamyšlení. Určitě si to přečtěte…