Ventilky logo

ventilky banner1
Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)


Pracovní víkend v Maxově

maxov 01

Čtyřiačtyřicátý víkend roku 2012 jsme strávili soustředěním našich myslí, sil a hlasivek v Maxově, který je jen dva kilometry vzdálený od krásné obce Sloup v Čechách.

Spousta práce a neúprosný čas nám nedovolily zkoumat malebnost tohoto kraje a tak nám ani nevadilo, že se moc nevydařilo počasí. Museli jsme si vystačit s pobytem ve školícím a rekreačním středisku, což ale nečinilo, díky útulným prostorám, přátelskému personálu a především skvělému jídlu, nikomu žádný problém.

Během pátečního večera, sobotního dne a nedělního rána a dopoledne se nám podařilo oprášit a vylepšit náš stávající repertoár společně s aranžemi našeho sbormistra, nacvičit několik společných skladeb – mezi nimiž je i jedna, která nebude chybět ani ve sbírce našich vánočních písní – s Pavlem Houfkem. Takže, pokud se dostanete na jeden z našich koncertů, které se postupně začínají objevovat v našem kalendáři akcí, je na co se těšit.

Soustředění v Maxově byla příležitost, při které jsme mohli i oslavit úspěch Ventilek na mezinárodním soutěžním sborovém festivalu Praga Cantat. A víme již teď, že se nám minimálně tohle povedlo dokonale. :)

maxov 02maxov 03maxov 04